Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten
Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten

085 060 1957

Tussen 9.00 - 17.00

Skai-Leer

Hoe haal je meer rendement uit je e-commerce advertenties en zorg je voor explosieve omzetgroei? Voor Skai-leer hebben we dit waargemaakt. Door een gerichte strategie en nauwkeurige optimalisatie van Google Ads-campagnes hebben we indrukwekkende resultaten behaald. Dit is hoe we de online prestaties van Skai-leer naar een nieuw niveau hebben getild.

+271% Omzet
+19% ROAS

We scoren een 5 op Google met 23 beoordelingen

5.0

De uitdaging

Skai-leer, een toonaangevend merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardig kunstleer voor diverse toepassingen, wilde zijn online aanwezigheid versterken en meer verkopen genereren via hun webshop. Hun bestaande Google Ads-campagnes leverden verkeer op, maar het rendement en de conversieratio’s bleven achter bij de verwachtingen. De uitdaging was om de omzet en het aantal conversies drastisch te verhogen, terwijl de Return on Ad Spend (ROAS) werd geoptimaliseerd. Tijd voor een strategische aanpak om het potentieel van hun campagnes volledig te benutten.

 

Onze aanpak

Om de ambitieuze doelstellingen van Skai-leer te bereiken, hebben we een datagedreven strategie ontwikkeld die was gericht op het verhogen van de zichtbaarheid en het verbeteren van de conversies. Onze aanpak bestond uit:

  • Gerichte targeting en segmentatie: We hebben de doelgroep van Skai-leer opnieuw gedefinieerd en geoptimaliseerd om potentiële klanten effectiever te bereiken. Dit betekende het verfijnen van zoekwoorden, het aanpassen van advertentieteksten, en het inzetten van specifieke biedstrategieën.
  • Verbeterde productadvertenties: Door de productfeeds voor Google Shopping te optimaliseren, hebben we de relevantie van de advertenties verhoogd, waardoor de juiste producten aan de juiste klanten werden getoond op het juiste moment.
  • Slim budgetbeheer: Door een strategische verdeling van het budget over de best presterende campagnes, hebben we niet alleen de kosten onder controle gehouden, maar ook de ROAS verbeterd door te focussen op campagnes met de hoogste conversiekansen.

Wat Skai-Leer zegt over onze samenwerking

“New Sky heeft ons geholpen om echt impact te maken met onze online advertenties. Hun strategische aanpak en focus op resultaten hebben geleid tot een forse omzetstijging en meer zichtbaarheid van ons merk. We hadden nooit gedacht dat we zoveel uit onze advertenties konden halen. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn e-commerce wil laten groeien.”
— Jari, eigenaar van Skai-leer

Het resultaat

Onze gerichte strategie heeft snel geleid tot een aanzienlijke verbetering in de e-commerce resultaten van Skai-leer:

  • +19% ROAS: Een stijging in de Return on Ad Spend, waarmee we hebben laten zien dat elke euro geïnvesteerd in advertenties meer omzet oplevert.
  • +271% omzet: Een spectaculaire omzetstijging van 271%, dankzij een sterke toename in conversies en een betere afstemming van de advertenties op de koopintentie van klanten.
  • +268% conversies: Door het optimaliseren van advertenties en het verbeteren van de landingspagina-ervaring, zagen we een toename van 268% in het aantal conversies. Dit resulteerde in een hoger verkoopvolume zonder dat er extra kosten aan te pas kwamen.
  • +304% impressies: Een groei van 304% in impressies zorgde voor meer zichtbaarheid van de producten, wat leidde tot een groter bereik en uiteindelijk meer verkopen.

Skai-leer beschikt nu over een sterke en efficiënte online advertentiecampagne die zorgt voor duurzame groei en een grotere merkzichtbaarheid in de markt.

Waarom New Sky?

Bij New Sky kijken we verder dan alleen de campagnes. We denken mee met jouw bedrijfsdoelen en zetten onze expertise in om je online marketing naar een hoger niveau te tillen. Wat ons onderscheidt:

100% focus op resultaten

We zijn gefocust op één ding: het leveren van resultaten die de groei van jouw bedrijf stimuleren.

Maatwerk oplossingen

Geen copy-paste strategieën. Alles wat we doen is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Continue verbetering

We geloven in de kracht van optimalisatie en blijven altijd zoeken naar manieren om de prestaties te verbeteren.

Naar de top