Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten
Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten

085 060 1957

Tussen 9.00 - 17.00

TikTok Ads

Wil jij het maximale uit jouw TikTok advertenties halen zonder tijd en moeite te verliezen? Ontdek hoe onze experts jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen met doelgerichte en effectieve campagnes.

Gratis TikTok Analyse

We scoren een 5 op Google met 23 beoordelingen

5.0

Tiktok ads waarom moet je adverteren

Stimuleer impuls aankopen

Verleid en converteer in seconden

Dynamische productweergave

Trek de aandacht met video

+ 1 miljard gebruikers

Bereik wereldwijd potentiële kopers

Adverteren op TikTok

Bereik je doelgroep met converterende TikTok advertenties

Waarom jij moet adverteren op TikTok in 2024

Koopgerichte jonge doelgroep

TikTok biedt toegang tot een jong publiek dat graag nieuwe merken ontdekt en aankopen doet, ideaal voor webshops.

Unieke productpromotie

Met creatieve advertentieopties kunnen webshops hun producten interactief en aantrekkelijk presenteren om verkoop te stimuleren.

Gerichte targeting

TikTok's geavanceerde targetingmogelijkheden zorgen ervoor dat webshops precies de juiste klanten bereiken voor meer conversies.

Tiktok ads waarom moet je adverteren

Diensten

Hiermee maken we jouw TikTok Ads een succes

TikTok Ads succesvol maken gaat niet alleen om veel bereik, maar om het aantrekken van het juiste publiek. Wat ons onderscheidt van andere bureaus, is onze focus op het maximaliseren van de engagement en winstgevendheid, specifiek voor jouw merk. Wij zorgen ervoor dat je creaties en advertenties naadloos aansluiten op de snelle, dynamische aard van TikTok, zodat je niet alleen views krijgt, maar ook resultaten ziet.

Hand wave

Luuk Vonk

Ads specialist & Eigenaar

TikTok draait om authentieke en boeiende video’s. Hoewel we geen eigen productiehuis zijn, werken we nauw samen met ervaren partners die gespecialiseerd zijn in TikTok-content. Wij begeleiden het proces van idee tot uitvoering, zodat je verzekerd bent van video’s die aansluiten bij de trends en stijl van TikTok.

Met TikTok’s geavanceerde targetingmogelijkheden zorgen we ervoor dat je content de juiste mensen bereikt. We analyseren je doelgroep tot in detail en passen de targeting aan op basis van interesses, gedrag en locatie om maximale impact te garanderen.

Vanaf het moment dat je campagne live gaat, beheren we elke stap. We voeren regelmatige A/B-testen uit om te ontdekken welke video’s, teksten en formats het beste presteren. Zo kunnen we real-time optimaliseren en je resultaten steeds verder verbeteren.

Wij sturen niet alleen op weergaven en likes, maar op échte business-resultaten. Naast Return on Ad Spend (ROAS) kijken we ook naar Profit on Ad Spend (POAS) om ervoor te zorgen dat jouw campagnes niet alleen omzet genereren, maar ook winstgevend blijven. Door de focus te leggen op zowel kosten per acquisitie (CAC) als winstgevendheid, krijg je niet alleen meer zichtbaarheid, maar trek je ook de juiste klanten aan die waarde toevoegen aan je merk. Want als jij geen winst maken, kunnen wij niet bestaan.

Wat werkt goed op TikTok?

Nieuwe advertentiemethodes: display cards (ad-ons)

Met display cards kun je nu extra informatie tonen in je advertentie, zoals aanbiedingen of producten. Deze interactieve elementen verhogen de kans op conversie doordat gebruikers tijdens het kijken van je video direct meer details kunnen zien of direct kunnen doorklikken naar aanbiedingen

Korte, boeiende video’s

TikTok is een platform waar de aandachtsspanne kort is, dus je moet snel de aandacht trekken. Gebruik video’s van 15 tot 30 seconden met sterke visuals, ondertitels en een duidelijke boodschap binnen de eerste paar seconden. Voeg een krachtige call-to-action toe om direct actie te stimuleren.

Amateuristische video’s voor authentieke interactie

Video’s die eruitzien alsof ze door gewone gebruikers zijn gemaakt, voelen veel natuurlijker en authentieker aan. Dit soort content sluit perfect aan bij de TikTok-cultuur, waardoor het meer vertrouwen wekt en beter scoort op interactie en conversie dan gepolijste, professionele producties.

Tiktok display ads wat werkt goed

Content op TikTok

Het kiezen van een advertentiesoort op Tiktok

Er zijn verschillende mogelijkheden om TikTok Adverteren in te zetten. Elke advertentie heeft een andere vorm en vereist daardoor ook een andere tone-of-voice en invulling. In jouw TikTok strategie kun je ervoor kiezen om alles op één advertentiesoort te gooien, maar het kan ook juist succesvol zijn om meerdere advertentiesoorten te combineren. Het ligt er maar net aan wat jouw doelstellingen zijn – elke advertentiesoort heeft hier een andere bijdrage aan. We lichten de mogelijkheden voor je uit.

The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit
The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit

Omnichannel advertising

Meer dan alleen TikTok Ads

TikTok Ads is een krachtig middel om jongere doelgroepen te bereiken met creatieve en virale content. Maar voor een succesvolle marketingstrategie is een omnichannel aanpak essentieel. Naast TikTok bieden we advertentiediensten aan op verschillende andere strategische kanalen:

  • Google Ads: Het meest gebruikte zoekadvertentieplatform ter wereld. Met Google Ads bereik je mensen precies wanneer ze actief op zoek zijn naar je producten of diensten, wat het perfect maakt voor directe conversies.
  • Meta Ads (Facebook & Instagram): Meta Ads biedt uitstekende mogelijkheden voor gerichte campagnes om je doelgroep te retargeten, merkbekendheid op te bouwen en conversies te stimuleren. Een perfect kanaal voor zowel koude als warme doelgroepen.
  • Bing Ads: Een goede aanvulling op Google Ads, waarbij je een ander publiek kunt aanspreken, vaak met lagere kosten per klik (CPC) en minder concurrentie. Dit biedt je meer bereik en een betere balans in je zoekmachinemarketing.
  • Pinterest Ads: Ideaal voor visueel ingestelde webshops die hun producten willen presenteren aan een actief op zoek zijnde doelgroep. Pinterest is de plek waar inspiratie leidt tot aankopen, wat het ideaal maakt voor branding en verkoop.

Veel gestelde vragen

Dit horen we vaker over TikTok Ads

Wij combineren jarenlange ervaring met de nieuwste technieken om succesvolle TikTok advertentiecampagnes te creëren. Ons team van experts ontwikkelt strategieën op maat, waardoor je maximaal rendement behaalt uit jouw advertentiebudget.

Hand wave

Luuk Vonk

Ads specialist & Eigenaar

De kosten voor adverteren op TikTok zijn flexibel en variëren afhankelijk van je doelstellingen, doelgroep en advertentietype. In 2024 zijn dit de belangrijkste kostenrichtlijnen voor TikTok Ads:

 

  • CPM (kosten per 1.000 weergaven): Dit varieert van €0,50 tot €10 per 1.000 weergaven. Gemiddeld betaal je ongeveer €8 per 1.000 weergaven voor een campagne gericht op merkbekendheid.
  • CPC (kosten per klik): De kosten per klik liggen tussen de €0,05 en €3,60, afhankelijk van de effectiviteit van de advertentie en de doelgroep. Het gemiddelde ligt rond de €0,90 per klik.
  • CPA (kosten per actie/conversie): Voor elke conversie, zoals een aankoop of inschrijving, variëren de kosten tussen de €5 en €40. Dit hangt sterk af van het gekozen biedsysteem, ad creatives en de concurrentie in jouw sector.

 

TikTok vereist een minimumcampagnebudget van ongeveer €500 of een minimaal dagelijks budget van ongeveer €20 per advertentiegroep.

 

📊 Factoren die de kosten beïnvloeden:

 

1. Doelgroep: Specifieke of concurrerende doelgroepen verhogen vaak de kosten.
2. Advertentiedoelstelling: Campagnes gericht op conversies zijn meestal duurder dan campagnes voor merkbekendheid.
3. Advertentieplaatsing: Premium formats zoals TopView Ads en Branded Hashtag Challenges kunnen tussen de €46.000 en €138.000 per dag kosten.

 

💡 Tip: Test verschillende advertenties/doelgroepen en optimaliseer met behulp van TikTok’s analytics-tools om de beste kosten-prestatieverhouding te behalen.

Het TikTok-advertentiealgoritme is ontworpen om advertenties zo effectief mogelijk te tonen aan gebruikers door te analyseren welke content zij het meest relevant vinden. Hier zijn de belangrijkste factoren die het algoritme beïnvloeden:

 

📊 Factoren die het advertentiealgoritme beïnvloeden:

 

  1. Gebruikersinteracties: Het algoritme analyseert hoe gebruikers omgaan met content, zoals het liken, delen, en reageren op video’s. Advertenties die veel interactie krijgen, worden eerder aan een grotere doelgroep getoond. TikTok gebruikt ook klikfrequenties (CTR) en engagementpercentages om te bepalen hoe relevant een advertentie is voor een bepaalde doelgroep.
  2. Inhoud van de video: Het algoritme geeft de voorkeur aan advertenties die visueel aantrekkelijk zijn en aansluiten bij populaire TikTok-trends. Het gebruik van geluiden, hashtags, en bijschriften die trending zijn, kan de zichtbaarheid van advertenties aanzienlijk vergroten.
  3. Doelgroep: TikTok stelt adverteerders in staat om zeer nauwkeurige targeting in te stellen op basis van demografische gegevens, interesses en gedragingen van gebruikers. Het algoritme zorgt ervoor dat de advertenties aan mensen worden getoond die waarschijnlijk interesse hebben in de producten of diensten.
  4. Videokwaliteit: Hoge kwaliteit, in lijn met typische TikTok-video’s, presteert beter omdat gebruikers zich meer verbonden voelen met content die er natuurlijk uitziet. Een advertentie die te commercieel aanvoelt, wordt vaak overgeslagen.
  5. Advertentiedoelstellingen: De door de adverteerder ingestelde doelstellingen (zoals conversies of merkbekendheid) sturen het algoritme in welke richting de advertenties worden getoond. Campagnes gericht op conversies worden geoptimaliseerd voor gebruikers die eerder aankopen doen, terwijl merkbekendheidscampagnes breder worden verspreid.

 

💡 Tip: Optimaliseer je advertenties door gebruik te maken van trending geluiden of hooks. Dit verhoogt de kans dat je advertentie wordt opgemerkt door de juiste doelgroep en leidt tot hogere engagementpercentages.

De grootste doelgroep op TikTok bestaat uit jonge volwassenen tussen de 18 en 24 jaar. Deze leeftijdsgroep maakt ongeveer 37,3% uit van het totale gebruikersbestand van TikTok wereldwijd. Binnen deze groep is er een lichte mannelijke meerderheid.

 

TikTok is enorm populair bij de generatie Gen Z, wat de app een platform maakt dat vooral jongeren aanspreekt. Echter, het platform groeit ook snel onder oudere gebruikers, met steeds meer mensen van boven de 30 jaar die actief zijn op TikTok  .

 

Samenvattend is de belangrijkste groep TikTok-gebruikers jongvolwassenen van 18 tot 24 jaar, maar het platform blijft zich ontwikkelen en trekt steeds meer verschillende leeftijdsgroepen aan.​

De kosten voor het uitbesteden van TikTok-advertenties beginnen bij ons vanaf €500 per maand. Dit omvat volledige campagneoptimalisatie en advertentiebeheer, zodat elke euro die je investeert, op de juiste manier wordt ingezet om jouw doelgroep te bereiken en resultaten te behalen.

 

Naast het advertentiebeheer moet je ook rekening houden met de kosten voor het produceren van sterke, creatieve content. TikTok is een visueel platform, en video’s spelen een cruciale rol in het succes van je advertenties.

 

  • Professionele videoproductie: De kosten voor het maken van hoogwaardige video’s voor TikTok kunnen variëren van €1.000 tot €10.000, afhankelijk van de complexiteit en creativiteit die nodig is om impact te maken.

 

  • User Generated Content (UGC): TikTok staat bekend om het succes van UGC. Samenwerkingen met influencers of content creators kunnen een effectieve manier zijn om authentieke video’s te creëren die resoneren met je doelgroep. De kosten voor UGC liggen meestal tussen de €200 en €5.000, afhankelijk van de grootte en het bereik van de creator.

 

We zorgen ervoor dat je advertentiebudget en content optimaal samenwerken om maximale impact en groei te realiseren. Van het ontwikkelen van de juiste strategie tot het leveren van creatieve content, we staan klaar om jouw TikTok-campagnes tot een succes te maken.

 

💡 Tip: Wil je meer weten over hoe we jouw TikTok-advertenties kunnen laten groeien? Plan een gesprek met ons en ontdek hoe we samen winstgevende campagnes kunnen opzetten.

Onze klanten

Vertrouwd door onze klanten

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Quisque mauris aliquam aliquet tristique pellentesque etiam tempus senectus. Integer pharetra metus habitant eget imperdiet aliquam.

Naar de top