Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten
Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten

085 060 1957

Tussen 9.00 - 17.00

Pinterest Ads

Bereik je doelgroep effectief met visueel sterke Pinterest Ads en verhoog je zichtbaarheid en conversies. Ontdek onze aanpak.

Gratis Pinterest Audit

We scoren een 5 op Google met 23 beoordelingen

5.0

Pinterest adverteren

Advertising-only agency

Focus op wat werkt

Geen lange-termijncontracten

Geen contract, blijf vrijwillig

Expertise in e-commerce

Wij begrijpen jouw sector

Adverteren op Pinterest

Wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen

Waarom jij moet starten met Pinterest Ads

Hogere conversies bij visueel ingestelde doelgroepen

Ervaar tot 35% meer conversies dankzij het visuele karakter van Pinterest.

Lage CPC door minder concurrentie

Profiteer van lagere advertentiekosten door minder concurrentie in vergelijking met andere platforms, terwijl je je producten zichtbaar maakt voor een actieve, koopgerichte doelgroep.

Ideaal voor e-commerce

Pinterest-gebruikers zoeken actief naar producten, perfect voor meer aankopen.

Pinterest adverteren voorbeeld

Diensten

Hiermee maken we jouw Pinterest Ads een succes

Pinterest is niet zomaar een social media platform; het is de zoekmachine voor visuele inspiratie, ideaal voor e-commerce ondernemers. Wij zorgen ervoor dat jouw producten niet alleen zichtbaar zijn, maar ook verkopen.

Wat telt voor e-commerce ondernemers? Resultaten. Wij focussen op conversies, marges en de langetermijnwaarde van je klanten (LTV), zodat elke euro die je investeert winst oplevert.

Hand wave

Luuk Vonk

Ads specialist & Eigenaar

Waar andere bureaus zich misschien richten op klikken en verkeer, leggen wij de nadruk op winstgevendheid. We zorgen ervoor dat je advertenties niet alleen veel worden gezien, maar dat ze ook daadwerkelijk leiden tot aankopen. Dit doen we door advertenties te optimaliseren voor producten met de beste marges.

Wij maken gebruik van Pinterest’s uitgebreide analysetools om continu te optimaliseren. We bekijken welke producten het beste presteren, welke pins de meeste interactie krijgen, en passen op basis daarvan je campagnes aan. Zo weet je zeker dat elke campagne op elk moment het maximale uit je budget haalt. Bovendien richten we ons op koopklare gebruikers die al actief zoeken naar jouw soort producten.

Met de juiste Pinterest-integraties, zoals Product Pins en Catalog Ads, zorgen wij ervoor dat je hele productassortiment automatisch wordt bijgewerkt en beschikbaar is om te adverteren. Dit bespaart jou tijd, zorgt voor consistentie in je advertenties en maakt het eenvoudig voor gebruikers om direct te shoppen.

Wist je dat 90% van de Pinterest-gebruikers shopping intentie heeft? Maar niet iedereen koopt meteen. Wij zetten geavanceerde retargetingcampagnes op om eerdere bezoekers van je website opnieuw te benaderen met producten die ze eerder hebben bekeken of in hun winkelwagen hadden liggen. Zo verhogen we de kans op conversie en zorg jij voor een hogere klantwaarde op de lange termijn.

Omnichannel advertising

Meer dan alleen Pinterest Ads

Pinterest Ads zijn krachtig, vooral voor visueel ingestelde doelgroepen die actief op zoek zijn naar inspiratie en nieuwe producten. Maar voor een echt succesvolle marketingstrategie is een omnichannel benadering essentieel. Daarom bieden we naast Pinterest Ads ook advertentiediensten aan op andere strategische kanalen:

  • Google Ads: Bereik mensen precies wanneer ze actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Perfect voor het stimuleren van directe conversies via zoekopdrachten.
  • Meta Ads (Facebook & Instagram): Zet gerichte campagnes in om je doelgroep te bereiken en te retargeten. Ideaal voor het opbouwen van merkbekendheid en het stimuleren van conversies.
  • Bing Ads: Een waardevolle aanvulling op Google Ads waarmee je een ander publiek kunt aanspreken, vaak tegen lagere kosten per klik (CPC) en minder concurrentie.
  • TikTok Ads: TikTok is ideaal voor het bereiken van een jongere doelgroep met creatieve en virale content. Een perfecte manier om snel merkbekendheid op te bouwen via boeiende videoformaten.
Pinterest adverteren

Bewezen resultaten

Hoor het van onze klanten

Onze klanten zeggen dat we “niet zomaar een bureau zijn, maar een partner in groei.” Bekijk enkele van onze succesverhalen:

  • Case study: Kinderboekjes
    Door slimme remarketing en dynamische advertenties steeg hun ROAS met 62% en de omzet met 113%. We hebben hun advertentiebudget geoptimaliseerd en de doelgroep scherper gedefinieerd, wat leidde tot meer conversies tegen lagere kosten.
  • Case study: Spy-Fy
    Met een datagedreven strategie en lokalisatie van internationale advertenties hebben we de omzet van Spy-Fy met 387% laten groeien. Hun producten werden in nieuwe markten gepositioneerd, wat leidde tot een betere zichtbaarheid en meer verkopen.

Deze cases laten zien hoe onze strategieën helpen om omzetgroei en rendement te maximaliseren. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Bekijk meer cases
Meta ads cases
The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit
The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit

Content op Pinterest

Waarom kiezen voor onze Pinterest Ads diensten?

Onze focus ligt volledig op wat werkt voor jouw business. Met een bewezen track record in e-commerce en een team van Pinterest-experts aan jouw zijde, ben je verzekerd van:

  • AI + Shopping intentie: 89% van alle Pinterest bezoekers hebben een koopintentie, dit gecombineerd met product AI pins is een goudmijn.
  • Volledige controle: Jij behoudt de controle over je campagnes en budgetten, terwijl wij zorgen voor maximale prestaties.
  • Geen lange-termijncontracten: We geloven in onze resultaten, daarom houden we je niet vast met contracten. Blijf vrijwillig omdat je tevreden bent met de resultaten.

Wil jij jouw Pinterest Ads-campagnes naar het volgende niveau tillen? Wij staan voor je klaar om samen met jou de beste resultaten te bereiken.

Pinterest ads waarom

Veelgestelde vragen

Dit horen we vaker over Pinterest

Of je nu een ervaren webshop-eigenaar bent of net begint met online adverteren, je hebt vast vragen over hoe je het maximale uit jouw advertentiebudget kunt halen. Ontdek hoe wij jouw Pinterest Ads-campagnes succesvol maken en leer meer over de strategieën die we gebruiken om jouw online groei te versnellen.

Max Smit
Hand wave

Max Smit

Social Ads Specialist

Ja, als je een visueel ingesteld merk hebt en je producten of diensten goed presenteren via beelden of video’s, dan zijn Pinterest Ads absoluut het overwegen waard. Gebruikers van Pinterest zijn vaak actief op zoek naar inspiratie en nieuwe producten, wat betekent dat ze al verder in de koopfase zitten dan op andere platforms. Dit maakt Pinterest Ads zeer waardevol voor bedrijven die zich richten op een publiek dat al een koopintentie heeft.

Pinterest Ads werken bijzonder goed voor visueel georiënteerde branches zoals interieurdesign, mode, beauty, voeding, lifestyle, en doe-het-zelf-projecten. E-commerce bedrijven doen het dus uitstekend op Pinterest, omdat gebruikers actief zoeken naar producten om hun ideeën werkelijkheid te maken.

Pinterest biedt verschillende advertentieformaten die je kunt inzetten, afhankelijk van je doelstellingen. Promoted Pins zijn geweldig voor het verhogen van zichtbaarheid en betrokkenheid, terwijl Carousel Ads je de mogelijkheid geven om meerdere afbeeldingen in één advertentie te tonen. Video Ads werken goed om een verhaal te vertellen en gebruikers visueel te betrekken. Ten slotte zijn Product Pins ideaal voor e-commerce bedrijven die hun productaanbod direct in advertenties willen presenteren en het winkelproces willen vergemakkelijken.

Deze vragen en antwoorden richten zich op de belangrijkste zorgen van een ondernemer die overweegt Pinterest Ads te gebruiken, en bieden duidelijke, relevante informatie om hen te helpen beslissen.

Het succes van Pinterest Ads kan worden gemeten aan de hand van verschillende metrics, zoals klikken, weergaven, betrokkenheid (saves en repins) en natuurlijk conversies. Via Pinterest Analytics krijg je volledig inzicht in hoe je advertenties presteren, inclusief specifieke acties die gebruikers ondernemen, zoals het opslaan van je pin, klikken naar je website of een aankoop. Het is belangrijk om zowel op korte termijn (klikken en interacties) als op lange termijn (conversies en retentie) te kijken naar de prestaties van je campagne.

 

Wat wij voor je doen:

Wij nemen de volledige monitoring en optimalisatie van je Pinterest Ads uit handen. We houden je campagnes nauwlettend in de gaten en passen deze aan op basis van de resultaten. Door middel van A/B-testen, retargeting, en continue optimalisatie zorgen we ervoor dat je campagnes altijd het maximale rendement behalen. Of het nu gaat om meer klikken of hogere conversies, wij sturen op de juiste metrics om je doelstellingen te bereiken. Maar dat is 99/100 keer, volledig op converteren.

 

Volledige transparantie:

Ondanks dat wij alles voor je beheren, behoud jij altijd volledige controle en transparantie over je campagnes. Je hebt op elk moment toegang tot Pinterest Analytics om de resultaten te bekijken. We houden je regelmatig op de hoogte met duidelijke rapportages, zodat je precies weet hoe jouw advertenties presteren en welke impact ze hebben op je bedrijfsdoelen.

De kosten voor Pinterest Ads hangen af van verschillende factoren zoals je doelgroep, advertentiedoelen en budget. Gemiddeld betaal je tussen de €0,10 en €1,50 per klik, afhankelijk van de concurrentie in jouw sector en hoe goed je advertenties presteren. Het is belangrijk om je budget zorgvuldig in te stellen en campagnes te optimaliseren om het meeste uit je investering te halen.

Onze klanten

Jouw e-commerce succes begint hier

Van snelgroeiende webshops tot gevestigde e-commerce merken, onze klanten kiezen voor onze bewezen aanpak om hun online verkoop te maximaliseren. Dankzij onze diepgaande kennis van de e-commerce sector en Pinterest Ads, weten we precies wat nodig is om resultaten te behalen die echt impact maken. Deze merken vertrouwen op ons om hun advertentiebudget te laten groeien en hun ROI te verhogen. Ontdek hoe wij hetzelfde kunnen doen voor jouw webshop.

Naar de top