Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten
Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten

085 060 1957

Tussen 9.00 - 17.00

Google Ads

Geef je meer dan €5.000 uit aan Google Ads en wil je meer resultaat? Ontdek onze aanpak!

Gratis Google Ads Audit

We scoren een 5 op Google met 23 beoordelingen

5.0

Advertising-only agency

Focus op wat werkt

Geen lange-termijncontracten

Geen contract, blijf vrijwillig

Expertise in e-commerce

Wij begrijpen jouw sector

Adverteren op Google

Wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen

Waarom jij moet starten met Google Ads

Bewezen hogere ROI

Onze klanten zien gemiddeld een stijging van 30% in conversies met dezelfde of lagere advertentiekosten.

Volledige transparantie en controle

Inzicht in campagnes en budgetten voor maximale duidelijkheid.

Specialistenteam met bewezen succes

Experts met ervaring in e-commerce voor gegarandeerde groei.

Google ads new sky

Diensten

Hiermee maken we jouw Google Ads een succes

Wij combineren jarenlange ervaring met de nieuwste technieken om succesvolle Google advertentiecampagnes te creëren. Ons team van experts ontwikkelt strategieën op maat, waardoor je maximaal rendement behaalt uit jouw advertentiebudget.

Hand wave

Luuk Vonk

Ads specialist & Eigenaar

We monitoren en optimaliseren voortdurend je campagnes op basis van gedetailleerde data-analyse. Zo zorgen we ervoor dat elke euro wordt besteed aan wat het meeste oplevert, wat resulteert in een hogere ROI.

Je ontvangt regelmatig rapportages die helder en begrijpelijk zijn, vol inzichten die je direct kunt toepassen. Geen ingewikkeld jargon, maar praktische informatie die je helpt om je strategie verder te verbeteren.

Je hebt direct contact met onze experts, zonder tussenkomst van accountmanagers. Dit betekent snellere feedback, transparantere communicatie en efficiëntere samenwerking.

We gebruiken de nieuwste AI-technologieën om patronen te herkennen en trends te voorspellen, waardoor we je campagnes nog efficiënter kunnen optimaliseren en nieuwe groeikansen kunnen ontdekken.

Omnichannel advertising

Meer dan alleen Google Ads

Google Ads is krachtig, maar een succesvolle marketingstrategie vraagt om een omnichannel benadering die meerdere kanalen beslaat. Daarom bieden we naast Google Ads ook advertentiediensten aan op andere strategische kanalen:

  • Bing Ads: Bereik een ander publiek dat je via Google misschien mist, vaak met lagere kosten per klik (CPC) en minder concurrentie. Een slimme aanvulling op je zoekmachinemarketing.
  • Meta Ads (Facebook & Instagram): Creëer gerichte campagnes om je doelgroep te binden en te retargeten, perfect voor het opbouwen van merkbekendheid en conversie.
  • Pinterest Ads: Een ideaal platform voor visueel georiënteerde webshops om klanten te bereiken die actief op zoek zijn naar inspiratie en nieuwe producten.
  • TikTok Ads: Zet in op creatieve en virale content om een jongere doelgroep te bereiken en snel merkbekendheid op te bouwen met boeiende videoformaten.
Google adverteren

Bewezen resultaten

Hoor het van onze klanten

Onze klanten zeggen dat we “niet zomaar een bureau zijn, maar een partner in groei.” Bekijk enkele van onze succesverhalen:

  • Case study: Kinderboekjes
    Door slimme remarketing en dynamische advertenties steeg hun ROAS met 62% en de omzet met 113%. We hebben hun advertentiebudget geoptimaliseerd en de doelgroep scherper gedefinieerd, wat leidde tot meer conversies tegen lagere kosten.
  • Case study: Spy-Fy
    Met een datagedreven strategie en lokalisatie van internationale advertenties hebben we de omzet van Spy-Fy met 387% laten groeien. Hun producten werden in nieuwe markten gepositioneerd, wat leidde tot een betere zichtbaarheid en meer verkopen.

Deze cases laten zien hoe onze strategieën helpen om omzetgroei en rendement te maximaliseren. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Bekijk meer cases
Meta ads cases
The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit
The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit The Sky is the limit

Content op TikTok

Waarom kiezen voor onze Google Ads diensten?

Onze focus ligt volledig op wat werkt voor jouw business. Met een bewezen track record in e-commerce en een team van Google Ads-experts aan jouw zijde, ben je verzekerd van:

  • Hogere ROI: Gemiddeld zien onze klanten een stijging van 30% in conversies zonder extra kosten.
  • Volledige controle: Jij behoudt de controle over je campagnes en budgetten, terwijl wij zorgen voor maximale prestaties.
  • Geen lange-termijncontracten: We geloven in onze resultaten, daarom houden we je niet vast met contracten. Blijf vrijwillig omdat je tevreden bent met de resultaten.

Wil jij jouw Google Ads-campagnes naar het volgende niveau tillen? Wij staan voor je klaar om samen met jou de beste resultaten te bereiken.

Veelgestelde vragen

Dit horen we vaker over Google Ads

Of je nu een ervaren webshop-eigenaar bent of net begint met online adverteren, je hebt vast vragen over hoe je het maximale uit jouw advertentiebudget kunt halen. Ontdek hoe wij jouw Google Ads-campagnes succesvol maken en leer meer over de strategieën die we gebruiken om jouw online groei te versnellen.

Hand wave

Luuk Vonk

Ads specialist & Eigenaar

Het budget dat je nodig hebt, hangt af van je doelen, de concurrentie in je markt, en de gemiddelde kosten per klik (CPC) binnen jouw branche. Wij adviseren een minimum van €5.000 per maand om substantiële resultaten te behalen. Dit geeft ons de ruimte om de advertenties optimaal te testen en te schalen voor maximale ROI.

Veel klanten zien al binnen enkele weken verbetering in hun advertenties, zoals meer verkeer en conversies. De meeste campagnes hebben echter een optimalisatieperiode van 3 tot 6 maanden nodig om echt te floreren. Dit komt doordat we in deze tijd voortdurend gegevens verzamelen, A/B-testen uitvoeren en strategieën bijstellen om de beste resultaten te bereiken.

Wij gebruiken geavanceerde technieken zoals machine learning, dynamische zoekadvertenties, en doelgroeptargeting om jouw budget zo efficiënt mogelijk in te zetten. Door continue optimalisatie en nauwkeurig bijhouden van de prestaties, zorgen we ervoor dat elke euro goed besteed wordt en bijdraagt aan een hogere ROI en lagere CPA.

Absoluut! We geloven in volledige transparantie en samenwerking. Je behoudt altijd toegang tot je Google Ads-account, zodat je realtime inzicht hebt in de prestaties van je campagnes. Daarnaast ontvang je van ons regelmatig gedetailleerde rapportages en analyses, zodat je precies weet wat er speelt en waar kansen liggen voor verdere groei.

Onze aanpak is volledig gericht op jouw specifieke doelen en markt. We hanteren geen standaardoplossingen, maar ontwikkelen op maat gemaakte strategieën die passen bij jouw webshop en doelgroep. Met een combinatie van geavanceerde optimalisaties, data-analyse en constante A/B-testen zorgen we voor continue verbetering. Daarnaast geloven we in volledige transparantie en directe communicatie, zodat jij altijd op de hoogte bent van de prestaties en de volgende stappen.

Onze klanten

Jouw e-commerce succes begint hier

Van snelgroeiende webshops tot gevestigde e-commerce merken, onze klanten kiezen voor onze bewezen aanpak om hun online verkoop te maximaliseren. Dankzij onze diepgaande kennis van de e-commerce sector en Google Ads, weten we precies wat nodig is om resultaten te behalen die echt impact maken. Deze merken vertrouwen op ons om hun advertentiebudget te laten groeien en hun ROI te verhogen. Ontdek hoe wij hetzelfde kunnen doen voor jouw webshop.

Naar de top