Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten
Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten

085 060 1957

Tussen 9.00 - 17.00

Staxxer

Hoe verander je je advertenties van kostenpost naar groeimotor? Voor Staxxer.nl hebben we precies dat gedaan. Met een gerichte strategie en verfijnde optimalisatie van Google Ads hebben we verbluffende resultaten behaald. Dit is hoe we de campagnes van Staxxer.nl transformeerden tot een krachtpatser voor groei.

+879% Conversies
-61% CPA

We scoren een 5 op Google met 23 beoordelingen

5.0

De uitdaging

Staxxer, een dienstverlener gespecialiseerd in internationale btw-registraties en -aangiften, zag dat hun Google Ads-campagnes niet de gewenste conversies opleverden. De kosten per acquisitie (CPA) waren te hoog en het aantal conversies bleef achter. Het doel was om meer leads te genereren tegen lagere kosten. Tijd voor een strategische ommezwaai om de prestaties van hun campagnes een flinke boost te geven.

 

Onze aanpak

Voor Staxxer kozen we voor een aanpak die specifiek gericht was op maximale resultaten met minimale kosten. We hebben een grondige analyse van de bestaande campagnes uitgevoerd en de volgende stappen genomen om de prestaties te verbeteren:

  • Doelgroepgericht adverteren: We hebben de targeting verfijnd en opnieuw gericht op de meest waardevolle doelgroepen. Dit betekende minder waste en meer relevante klikken van potentiële klanten die echt geïnteresseerd waren in de diensten van Staxxer.nl.
  • Optimalisatie van advertentieteksten: Door het testen van verschillende advertentieteksten en call-to-actions hebben we de click-through rate (CTR) verhoogd. Dit zorgde ervoor dat meer mensen doorklikten naar de website en interesse toonden in de diensten.
  • Efficiëntieverbeteringen: We hebben geavanceerde biedstrategieën geïmplementeerd en de campagne-instellingen geoptimaliseerd om de kosten per acquisitie (CPA) drastisch te verlagen. Elke euro moest beter renderen.

Wat Staxxer zegt over onze samenwerking

“De samenwerking met New Sky heeft ons echt verrast. We hadden niet verwacht dat de resultaten zo snel en zo indrukwekkend zouden zijn. Hun datagedreven aanpak en continue optimalisaties hebben ervoor gezorgd dat we nu veel meer relevante leads krijgen voor veel minder kosten. Dit is precies wat we zochten in een samenwerking.”
— Daan, Growth Marketeer bij Staxxer

Het resultaat

Onze strategische aanpak heeft snel vruchten afgeworpen, met indrukwekkende verbeteringen in de belangrijkste prestatie-indicatoren:

  • +879% conversies: Een explosieve toename in het aantal conversies. We wisten de campagnes zo te optimaliseren dat Staxxer.nl acht keer meer leads ontving zonder het budget te verhogen.
  • -61% CPA: Een daling van 61% in de kosten per acquisitie. Dit betekent dat we niet alleen meer conversies hebben gerealiseerd, maar dat we dit ook nog eens tegen veel lagere kosten hebben gedaan.
  • +313% impressies: Een groei van 313% in het aantal impressies zorgde voor veel meer zichtbaarheid. Meer ogen op de advertenties betekent meer potentiële klanten die bereikt worden.
  • +13% CTR: Een stijging van 13% in de click-through rate, wat laat zien dat onze advertentieteksten en doelgroepsegmentatie perfect aansloten bij de behoeften van de gebruikers.

Met deze resultaten heeft Staxxer.nl nu een online advertentiecampagne die niet alleen draait, maar ook écht presteert. Onze aanpak laat zien dat slimme optimalisatie en doelgerichte strategieën het verschil maken.

Waarom New Sky?

Bij New Sky kijken we verder dan alleen de campagnes. We denken mee met jouw bedrijfsdoelen en zetten onze expertise in om je online marketing naar een hoger niveau te tillen. Wat ons onderscheidt:

100% focus op resultaten

We zijn gefocust op één ding: het leveren van resultaten die de groei van jouw bedrijf stimuleren.

Maatwerk oplossingen

Geen copy-paste strategieën. Alles wat we doen is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Continue verbetering

We geloven in de kracht van optimalisatie en blijven altijd zoeken naar manieren om de prestaties te verbeteren.

Naar de top