Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten
Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten

085 060 1957

Tussen 9.00 - 17.00

Spy-Fy

Wil je je e-commerce advertenties naar een hoger niveau tillen en internationale markten veroveren? Voor Spy-Fy hebben we dat gerealiseerd. Met een slimme strategie en gerichte optimalisatie van zowel nationale als internationale Google Ads-campagnes hebben we indrukwekkende resultaten behaald. Dit is hoe we de online groei van Spy-Fy hebben versneld.

-47% CPA
+387% Omzet

We scoren een 5 op Google met 23 beoordelingen

5.0

De uitdaging

Spy-Fy, een innovatief merk gespecialiseerd in privacy- en beveiligingsproducten, wilde de volgende stap zetten in hun groei. Hun Google Ads-campagnes in Nederland draaiden al goed, maar er was een duidelijke behoefte om het bereik en de omzet uit te breiden naar andere landen. De uitdaging was om zowel lokaal als internationaal meer klanten te bereiken, de conversiepercentages te verhogen en tegelijkertijd de kosten per acquisitie (CPA) te verlagen. Het doel? Een stevige internationale voetafdruk en winstgevende groei in de e-commerce.

 

Onze aanpak

Voor Spy-Fy hebben we een strategie ontwikkeld die niet alleen gericht was op het verbeteren van de bestaande campagnes, maar ook op het succesvol lanceren van internationale advertenties. Onze aanpak bestond uit:

  • Internationale targeting en lokalisatie: We hebben de campagnes afgestemd op specifieke markten door gedetailleerde doelgroepsegmentatie en lokalisatie van advertentieteksten. Dit zorgde voor hogere relevantie en betere prestaties in verschillende landen.
  • Optimalisatie van product feeds: Met geoptimaliseerde productfeeds voor Google Shopping hebben we ervoor gezorgd dat de juiste producten op de juiste momenten werden weergegeven aan de juiste klanten, zowel in Nederland als in andere landen.
  • Efficiënt budgetbeheer: We hebben een gebalanceerde verdeling van het budget tussen nationale en internationale campagnes geïmplementeerd, waarbij we focusten op markten met het hoogste potentieel en de laagste kosten per klik (CPC).

Wat Spy-Fy zegt over onze samenwerking

“We wilden ons e-commerce platform echt naar het volgende niveau tillen, zowel in Nederland als daarbuiten. New Sky heeft ons geholpen om niet alleen lokaal, maar ook internationaal door te breken. Hun strategieën en optimalisaties hebben geleid tot een enorme omzetgroei en lagere kosten per acquisitie. We zien duidelijk het verschil in onze verkoopcijfers en kunnen New Sky aan iedereen aanbevelen.”
— Noud, eigenaar van Spy-Fy

Het resultaat

Onze strategische en gerichte aanpak heeft snel geleid tot significante verbeteringen in de e-commerce prestaties van Spy-Fy, zowel in Nederland als internationaal:

  • +387% omzetgroei internationaal: Door gerichte internationale campagnes zagen we een aanzienlijke stijging in de omzet vanuit markten zoals Duitsland, Frankrijk, en het Verenigd Koninkrijk. Dit toonde aan dat onze strategie om de internationale markt te betreden zeer effectief was.
  • +245% toename in conversieratio’s: De geoptimaliseerde advertenties en productfeeds zorgden voor een conversiestijging van 245%. Dit betekende dat niet alleen meer bezoekers naar de site kwamen, maar dat deze ook vaker kochten.
  • -47% lagere CPA: Dankzij continue optimalisaties en verfijnde targeting hebben we de kosten per acquisitie met 47% kunnen verlagen, wat resulteerde in een hoger rendement op advertentie-uitgaven.
  • +71% hogere ROI op remarketingcampagnes: Door effectieve remarketingstrategieën wisten we bezoekers die eerder de site hadden verlaten zonder aankoop, terug te brengen en te converteren, wat leidde tot een hogere return on investment.

Waarom New Sky?

Bij New Sky kijken we verder dan alleen de campagnes. We denken mee met jouw bedrijfsdoelen en zetten onze expertise in om je online marketing naar een hoger niveau te tillen. Wat ons onderscheidt:

100% focus op resultaten

We zijn gefocust op één ding: het leveren van resultaten die de groei van jouw bedrijf stimuleren.

Maatwerk oplossingen

Geen copy-paste strategieën. Alles wat we doen is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Continue verbetering

We geloven in de kracht van optimalisatie en blijven altijd zoeken naar manieren om de prestaties te verbeteren.

Naar de top