Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten
Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten Resultaatgerichte strategie Transparantie en inzicht E-commerce experts Flexibele samenwerking Bewezen resultaten

085 060 1957

Tussen 9.00 - 17.00

Kinderboekjes

Kinderboekjes.nl wist dat er meer te halen viel uit hun online advertenties, maar de juiste strategie ontbrak. Hun Google Ads-campagnes liepen, maar misten de echte impact. De ROAS bleef achter, en de omzet groeide niet zoals verwacht. Het doel? Meer resultaat uit elke euro en een stijgende lijn in de omzet.

+62% ROAS
+113% Omzet

We scoren een 5 op Google met 23 beoordelingen

5.0

De uitdaging

Kinderboekjes.nl, een webshop gespecialiseerd in educatieve kinderboeken, had het gevoel dat hun Google Ads-campagnes niet het maximale opleverden. Het advertentiebudget leek vooral op te gaan aan klikken zonder conversies, en de ROAS (Return on Ad Spend) bleef achter bij de verwachtingen. Hun doel was duidelijk: de advertenties moesten beter presteren en meer omzet genereren zonder extra kosten. Het was tijd voor een radicale aanpak.

Onze aanpak

Geen standaard oplossingen, maar een strategie die is toegespitst op maximale resultaten. We zijn gestart met een volledige audit van de bestaande campagnes. Wat werkte er wel, en vooral: wat werkte er niet? Op basis van deze inzichten hebben we de volgende acties ondernomen:

  • Slimmere targeting: We hebben de doelgroep opnieuw gedefinieerd en gesegmenteerd om de juiste mensen op het juiste moment te bereiken. Dit zorgde ervoor dat we niet zomaar bereik creëerden, maar relevant bereik dat daadwerkelijk converteert.
  • Campagnes optimaliseren: Met continue A/B-testen, dynamische zoekadvertenties en een scherp oog op de zoektermen hebben we de campagnes geoptimaliseerd. We gingen verder dan alleen standaardinstellingen en pasten real-time optimalisaties toe voor maximale impact.
  • Efficiënt budgetbeheer: Elke euro moest meer opleveren. We hebben het budget strategisch verdeeld over de best presterende campagnes en bid-strategieën verfijnd om te zorgen dat elke cent optimaal werd benut.

Wat Kinderboekjes.nl zegt over onze samenwerking

“Het team van New Sky heeft echt een verschil gemaakt voor onze online advertenties. We wisten dat er meer te halen viel, maar hadden niet de expertise in huis om het potentieel van onze Google Ads te benutten. Sinds we met New Sky werken, zien we niet alleen meer verkeer, maar vooral verkeer dat converteert. Hun proactieve aanpak en heldere communicatie maken het een samenwerking die we iedereen kunnen aanbevelen.”
— Dave, eigenaar van Kinderboekjes.nl

Het resultaat

Onze gerichte aanpak leverde snel resultaat op. Binnen korte tijd zagen we een aanzienlijke verbetering in de prestaties van de campagnes:

  • +62% ROAS: Een forse stijging in de Return on Ad Spend, waarmee we lieten zien dat elke euro aan advertenties veel meer op kan leveren.
  • +113% omzet: De omzet schoot omhoog met meer dan een verdubbeling. Dit toont aan dat we het conversievolume flink hebben opgeschroefd zonder extra kosten, wat direct bijdraagt aan de winst.
  • +45% conversies: Meer conversies tegen dezelfde kosten. Dit betekent dat we effectiever zijn geworden in het omzetten van kliks naar klanten, met meer verkopen en meer winst als resultaat.
  • +234% impressies: Een toename van 234% in impressies zorgde voor een bredere zichtbaarheid en een groter bereik. Meer ogen op de advertenties leidt tot meer potentiële klanten en uiteindelijk meer verkopen.

Kinderboekjes.nl heeft nu een stevige online aanwezigheid die consistent resultaten levert. We hebben bewezen dat met de juiste expertise en strategie, elke campagne kan worden omgetoverd tot een succesverhaal.

Waarom New Sky?

Bij New Sky kijken we verder dan alleen de campagnes. We denken mee met jouw bedrijfsdoelen en zetten onze expertise in om je online marketing naar een hoger niveau te tillen. Wat ons onderscheidt:

100% focus op resultaten

We zijn gefocust op één ding: het leveren van resultaten die de groei van jouw bedrijf stimuleren.

Maatwerk oplossingen

Geen copy-paste strategieën. Alles wat we doen is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Continue verbetering

We geloven in de kracht van optimalisatie en blijven altijd zoeken naar manieren om de prestaties te verbeteren.

Naar de top